• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

De groene agenda

Pizzadag op het bos roept!
Vrijdag 24 mei en vrijdag 31 mei van 17:00u. tot 19:30u.
Ook dit seizoen organiseren wij weer onze Pizzadagen! Kies uit één van onze huisgemaakte overheerlijke pizza's, met liefde door ons gemaakt vanuit de Keukengeheimen foodcorner (tegenover het sanitairgebouw). Reserveren vooraf is niet nodig. Neem gezellig plaats op het Keukengeheimen terras of neem je pizza mee naar jouw kampeerplek of accommodatie.


IJstijd op het bos roept!
Iedere zaterdag vanaf 30 maart van 19:00u. tot 20:00u.
Iedere zaterdagavond (vanaf 30 maart) staat Luke met zijn IJstijd Kiosk van 19:00u. tot 20:00u. op onze camping! Vanuit zijn ijscowagen verkoopt Luke heerlijke smaken Italiaans schepijs. Wanneer Luke de bel van de ijscowagen laat rinkelen.. dan wordt het smullen!


Vinyasa yoga met Kathrin
Iedere zondag vanaf 28 april van 10:00u. tot 11:00u.
Iedere woensdag tussen 1 juni en 1 september van 10:00u. tot 11:00u.

Vinyasa yoga kenmerkt zich door een dynamische serie van houdingen (waaronder de zonnegroet!). Kathrin begleidt je tijdens de yogales a.h.v. het ritme van je ademhaling van houding naar houding en zorgt voor een balans tussen inspanning en ontspanning. Iedereen kan aan de yogales deelnemen. Je kunt tijdens de yogahoudingen namelijk kiezen voor verschillende niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Voor de eindontspanning is het handig om iets warms bij de hand te hebben, zoals een grote handdoek, een dekentje of warme kleding. Heb je geen matje bij je? Dan hebben wij ook een yogamat voor je!

De kosten voor de Vinyasa yogales bedragen €15,- p.p. (graag bij aanvang van de yogales contant of per pin te betalen bij Kathrin). Inschrijven voor de Vinyasa yoga is mogelijk via het inschrijfformulier in onze receptie.


 

Bushcraft workshop ‘Koken op Vuur’, inclusief diner, voor volwassenen
Zaterdag 1 juni van 13:00u. tot 20:00u.
Lisa en Sophie hebben jarenlange ervaring met koken op vuur, waarbij ze heerlijke gerechten verzorgen met producten en elementen direct uit de natuur. Tijdens de workshop ‘Koken op Vuur’ nemen Lisa en Sophie ons mee terug naar de basis. Tijdens de workshop maken jullie zelf het vuur om het eten boven te koken en zoeken en plukken jullie zelf de eetbare planten waarmee jullie zullen gaan koken. Aansluitend genieten jullie met de groep van een heerlijk uitgebreid diner!

Bushcraft
Je leert niet alleen over eetbare planten en hoe je kunt koken op vuur, maar we gaan ook bushcraften. Zo hakken we zelf het hout voor het vuur en maken we zelf de tools waarmee we gaan koken op vuur. We werken samen als een team, om aan het eind van de workshop gezamenlijk te kunnen genieten van een heerlijk versbereid diner.

Het diner
De gerechten die we o.a. tijdens deze workshop leren bereiden op vuur; gevogelte aan spit, gevlinderde gevogelte, gevlinderde vis, brood (naanbrood, broodstokken, brood uit de Dutch oven), groenten- en wild stoofpotje, gerookte of gestoofde vis in bladeren, pesto en kruidenboter van wildpluksels, een vers gemaakte soep van wildpluksels, een quiche uit de Dutch oven en als dessert roosteren we natuurlijk marshmallows! De vis die Lisa en Sophie meebrengen is trouwens altijd duurzaam gevist en het vlees is wild.

De workshop gaat door bij deelname van minimaal 8 volwassenen. De prijs voor deelname aan de workshop ‘Koken op Vuur’ bedraagt €95,- p.p. (dit is natuurlijk inclusief het overheerlijke- en uitgebreide diner dat gezamenlijk tijdens de workshop wordt bereidt). Inschrijven voor de workshop is mogelijk via de mail. Na inschrijving ontvang je meer informatie over o.a. het programma van de dag. Let op; inschrijven voor de workshop is mogelijk tot woensdag 29 mei 12:00u. 
Nieuw dit seizoen: Lotte Kookt op het bos roept!
Iedere vrijdag (vanaf 7 juni) van 17:00u. tot 20:00u.
Iedere vrijdagavond, vanaf 7 juni, kookt Lotte overheerlijke vega- & vegan gerechten vanuit onze foodcorner Keukengeheimen! Neem gezellig plaats op het Keukengeheimen terras of neem je maaltijd(en) mee naar jouw kampeerplek of accommodatie. Ook voor de kinderen is er iedere week een speciaal kindergerecht.

Ben je benieuwd naar het menu? Lotte zal ons ieder weekend verrassen met een wisselend menu. Vanaf een week van tevoren kun je jouw favoriete gerecht(en) bestellen via de website van Lotte Kookt; www.lottekookt.nl. Reserveer alvast jouw bordje zodat je verzekerd bent van een heerlijke maaltijd van Lotte op het bos roept! 


Nieuw dit seizoen: Lotte Kookt serveert ook lunch!
Iedere zaterdag (vanaf 8 juni) van 11:30u. tot 15:00u.
Vanaf zaterdag 8 juni zal Lotte ons ook iedere week verblijden met smaakvolle lunchgerechten vanuit Keukengeheimen. Iedere zaterdag tussen 11:30u. en 15:00u. kun je bij Lotte terecht voor de hartige- en zoete middagtrek. Vooraf reserveren is niet nodig, de lunchgerechten kunnen ter plekke bij Lotte worden besteld. Welke lunchgerechten Lotte zal serveren, lees je op www.lottekookt.nl


Pop-up tweedehands kleding sale
Zaterdag 15 juni van 13:00u. tot 17:00u. 
Op zaterdag 15 juni vind je op het bos roept! een pop-up tweedehands kleding markt, met als doel geld in te zamelen voor het schoolproject van Gerrie en Gerrit in Ghana. Preloved fashion, oftewel mooie tweedehands kledingstukken en accessoires, zullen deze dag worden aangeboden. De kleding is van tevoren ingezameld en verdiend absoluut nog een tweede (en misschien wel een derde) leven. Kom je langs? 

Gerrie en Gerrit zijn het schoolproject in het dorpje Bomeng in de binnenlanden van Ghana in 2020 gestart. Op dit moment kunnen veel kinderen uit de omliggende dorpen nog geen gebruik maken van de nieuwe school, omdat vervoersmogelijkheden naar het schoolgebouw nog niet aanwezig zijn. Onze collega's Anne en Ilone reizen dit najaar af naar Ghana om te helpen bij deze ontwikkeling. Gerrie en Gerrit zullen 15 juni zelf ook op het bos roept! aanwezig zijn, om jullie alles te vertellen over hun iniatief en de ontwikkeling van het schoolproject. 


Soof on Wheels
Zaterdag 15 juni (van 13:00u. tot 17:00u.)
Iedere zondag vanaf 23 juni!

Soof on Wheels vind je ook dit seizoen weer op het bos roept! Sophie staat deze zomer iedere zondag met haar koffiewagen op ons 'Keukengeheimen' terras (tegenover het sanitairgebouw) van 09:00u. tot 14:00u. En.. ook in het voorseizoen kunnen we al enkele zondagen genieten van haar heerlijke barista koffie's. Bij Soof on Wheels heb je o.a. de keuze uit een heerlijke cappucino, romige latte macchiato, sterke espresso, frisse ijskoffie, lekkere verse thee en natuurlijk haar overheerlijke zelfgemaakte baksels. Dat is dus uit je tent stappen én wakker worden met misschien wel het lekkerste bakje koffie die je in tijden hebt gehad!