• De natuur blijft de baas...
    En alles wat wij aanleggen op het bos roept! is bio-based.
    Al het respect voor de natuur komt tesamen in het bos roept!

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

Over het bos roept

Robbenoordbos
100 jaar geleden zwommen hier vissen. Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en reeën. Omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. En luister: hier wordt u 's avonds getrakteerd op het gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze op de trek zijn. Welkom op: het bos roept! Een verrassende kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en... natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld dan u gewend bent.

Een heerlijk gevoel
Geloof mij, zodra u hier kampeert, stopt het gewone denken. Wég met dat dagelijkse geregel, wég met die-en-die-nog-ff-bellen. Kijk om u heen, ruik de boslucht, haal adem, stel u open. U voelt de rust in u neerdalen... en... wow!.. dat is een hééérlijk gevoel.

Geen zorgen
Kies zelf uw plek en afstand tot mede-recreanten. Overal zijn er stroompunten. Douches, toiletten en watertappunten; alles is (en blijft) schoon en hygienisch, daar letten wij op. En het is er veilig. Wij zijn Sasja en Gidus, de beheerders en uw 'groene' encyclopedie als u meer wilt weten over de natuur en cultuur ter plekke. Vraag maar.Kom zoals u bent
Dus met de tent. Of met de camper. Of met de caravan. Of leg uw boot aan op een van de steigers want het bos roept! ligt tegenover een vaarwater dat door het bos slingert. Voor fietsers (én hun fiets) heb ik een volledig ingerichte shelter aangelegd.

Kijk op de kaart!
Of u bent op weg naar Het Noorden of omgekeerd. Bijna altijd wacht hij op u... De Afsluitdijk. 32 Kilometer. Met heel vaak wind tegen en heel soms: mee. Dan is de ultiem goede ligging van het bos roept! absoluut een overweging waard. Om moed te verzamelen of om op adem te komen.

Het bos roept altijd!
Deze bijzondere kampeergelegenheid het bos roept! is het hele jaar door geopend! Dát biedt mogelijkheden voor liefhebbers van sneeuw op de takken. Voor langlaufers. Voor schaatstochters. Voor bikkels op de mountainbike. Want weet: droge voeten, warme douches, gezelligheid en knetterend hout vuur zijn hier uw deel. En kom je in de herfst, de winter of in het vroege voorjaar met de tent? Dan hebben wij altijd een plekje voor je! Graag wel even van tevoren reserveren.

De haas en het proefkonijn
Dit is een dynamische kampeergelegenheid. U zult ervaren dat er steeds weer nieuwe elementen worden toegevoegd. Verbaas u niet als u straks een torentje ziet dat u uitzicht biedt over de kruinen van de bomen! Of dat u hier boshuisjes ontdekt. Zeer natuurgetrouw gebouwd en bovendien gevuld met grootstedelijk comfort. Dus eigenlijk bent u een beetje proefkonijn. Het is aan u om te ervaren dat overnachten op een natuurlijke plek als deze, tegelijk verrassend en comfortabel kan zijn.

De natuur blijft de baas
De aarde is een systeem waarin alles met elkaar verbonden is. Dus wees wijs en volg de natuur! Daarom vangen wij het hemelwater op. Gebruiken wij zonneboilers om water te warmen (zonenergie). Passen wij steeds duurzaam materiaal toe dat ook weer geschikt is voor hergebruik. En alles wat wij aanleggen op het bos roept! is bio-based. Al het respect voor de natuur komt tesamen in het bos roept!